sâmbătă, 4 aprilie 2015

Review aspirator cu sac Philips Performer Expert FC8726

 Salut. După lungi teste a venit vremea să îi fac review-ul și aspiratorului cu sac Philips Performer Expert FC8726 .



 Aspiratorul vine în cutie însoțit de 4 capete, cablu, țeavă, garanție mondială, manuale cu informații, și un sac cu o capacitate de 5 litrii.
Cu ajutorul acestor capete, aspiratorul poate fi folosit atât pe parchet, cât și pe gresie, pardoseală, sau chiar covor, de asemenea se poate manevra și în locuri înguste.


 Se pot aspira de la gunoaie mai mari, la păr de animale cu ajutorul periilor mai mari, și de la colțurile și spațiile înguste ale mobilierului, până la pereți si colțurile tavanelor cu ajutorul periilor mai mici.




Perie pentru părul și scame

Orificiu pentru aspirarea elementelor mai mari


 Culoarea aspiratorului este maro, materialul din care este făcut este plastic, și este destul de masiv.
Are 2 butoane mari: unul pentru pornit/oprit și unul pentru a compacta cablul de alimentare, și o rotiță de unde se poate selecta suprafața pe care urmează să fie folosit. Această funcție este disponibilă și pe țeava aspiratorului, pentru a schimba „din mers” funcția, astfel nefiind necesară o continuă aplecare-ridicare.






Caracteristiciile acestui aspirator, pe care cei de la Philips ni le dau sunt :

  • Clasă de eficiență energetică A;
  • Tehnologie AirflowMax: Tehnologia Airflow Max optimizează fluxul de aer, permițând desfacerea uniformă a sacului de praf , pentru a putea beneficia de ce mai mare putere de aspirare, chiar și pe măsură ce sacul se umple;
  • Motor eficient energetic: Motorul eficient energetic a fost perfecționat, pentru a folosi mai puțină energie astfel încât să genereze un debit de aer mai mare.
  • Cap de aspirare TriActiveMax 3 în 1: Capul de aspirare TriActiveMax cu acțiuni de curățare 3 în 1 acoperă perfect podeaua pentru a maximiza colectarea prafului. 1) Deschide ușor covorul cu talpa specială, pentru a îndepărta praful până în profunzime. 2) Aspiră elemente mari cu orificiul mare din partea frontală. 3) Șterge praful și murdăria de pe mobilă și de pe pereți cu cele doua perii laterale.

  • Perie Super Turbo, pentru curățarea părului de animale: Capul de aspirare cu perie Super Turbo permite curățarea profundă a covoarelor , eliminând cu ușurință părul și scamele. Peria rotativă din interiorul capului elimină activ particule mici de praf și păr, rezultând o mai bună performanță de curățare a covoarelor. Roțile capului previn deteriorarea carcasei în cazul utilizării pe suprafețe dure.

  • Capacitate sac de praf de 5l;
  • Rază de acțiune lungă cu ajutorul cablului de 11m;
  • Setări variabile de putere: Setările variabile de putere îți permit să setezi nivelul optim de aspirare în funcție de tipul de suprafață.
  • HEPA13 cu HEPA AirSeal: Filtrul HEPA13 și AirSeal captează chiar și cel mai mic praf înainte ca aerul să fie evacuat înapoi, pentru un mediu curat și lipsit de praf și aer lipsit de alergeni. Aerul evacuat este chiar mai curat decât aerul din cameră.
  • Poate fi utilizat de către persoanele cu alergii. testat pentru calitate de ERCAF: Acest aspirator cu filtrate HEPA 13 este certificat pentru a putea fi utilizat de către persoanele cu alerii de către Fundația Europeană de Cercetare Alergii. Filtrul HEPA 13 purifică aerul evacuat cu până șa 99,95% de alergenii precum: păr de pisică și de câine, acarieni sau polen, pentru un mediu fără alergii.
  • s-bag Ultra Long Performane: Menține formanțe ridicate de curățare pentru o perioadă mai lungă de timp grație sacului s-bag XXL Ultra Long Performance de 5 litrii. Fabricat dintr-un material premium, cu mai multe straturi, care previne înfundarea, sacul s-bag Ultra Performance garantează o putere de aspirare și filtrare, care durează până la 80% mai mult decât un sac standard.
  • EcoPassport.
Contraindicații: „Nu aspirați apă sau alt lichid, substanțe inflamabile sau cenusă fierbinte.”

 Părerea mea: În primul rând îmi place că este clasa energetică A.
În al doilea rând, îmi place că vine cu mai multe capete și astfel îl pot folosi pe multe suprafețe și locuri.
Ce m-a „intrigat” la început a fost că are doar 650w, însă după ce l-am băgat în priză a văzut că aspiră bine. AM folosit biluțe de polistiren, confetii și drajeuri colorate pentru a vedea dacă Philips Performer Expert FC8726 face față. Când am vrut să aspir polistirenul, am dat drumul la aspirator și primul lucru care s-a întâmplat, a fost că biluțele au fost suflate din cauză că sunt foarte ușoare, dar după le-am aspirat destul de ușor. Și da, a făcut față provocarilor.


 Pe lângă aceste elemente am mai testat Philips Performer Expert FC8726  și  pe chiștoace de țigări, scrum, bețe de chibrituri, bețișoare de urechi, păr (atât de om cât și de animal), hârtie, frimituri și diverse ambalaje și alimente, chiar și nisip și s-a descurcat fără probleme.
Nu este atât de silențios pe cât mă așteptam, dar nici nu mă aud vecinii atunci când mă apuc de curățenie.

 În concluzie este un aspirator bun, și mă bucur că am avut ocazia să testez șă îl testez.








Sper că v-a fost util acest review.
Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu