sâmbătă, 1 martie 2014

Unboxing C3/2014 Oriflame

Buna fetelor!! Am revenit cu unboxingul campaniei 3/2014 de la Oriflame. Am ales sa il fac tot ub forma de clip pentru ca au fost ceva produse si am zis sa nu va plictisesc cu poze. Produsele pe care le-am cumparat pentru mine, vor aparea intr-un haul alaturi de alte produse achizitionate in luna Februarie. Daca aveti curiozitati despre un produs, sau mai multe , va rog sa le lasati ntr-un comentariu mai jos.
As vrea sa subliniez faptul ca mi-am cumparat produse in valoare de aproximativ 450 lei si am platit doar 200 lei. Acest lucru se datoreaza discountului de 40% la comenzi mai mari de 600 lei, iar eu in total  (produsele mele + ale clientelor) am depasit aceasta suma. Daca vreti si voi sa deveniti clinti directi Oriflame si sa beneficiati de reduceri si cadouri, va astept sa va inscrieti in echipa mea. Pentru informatii va rog sa imi lasati mesaj perivat pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/pages/Xtinnuta-Beauty-Blog/634934339896560?ref=hl
Eu in aceasta campanie am primit un sampor si un spray pentru par de la Hair X, + un voucher de 50% pentru saloanele Geta Voinea.
Va astept mesajele si va urez vizionare placuta!

http://www.youtube.com/watch?v=TQM-hAyWtDE&edit=vd




Va invit sa urmariti si unboxingurile Alinei, aici: http://www.youtube.com/channel/UC6YOWt89zDBvGqd0VciB-ew

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu